Wooddream | Aktiviteetit ja rentoutuminen | Wooddream
Wooddreamissa voitte rentoutua villanne rauhassa ja nauttia puhtaasta Suomen luonnosta parhaimmillaan. Voitte halutessanne myös tutkia tarjoamiamme aktiviteettejä.
437
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-437,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,fs-menu-animation-line-through,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Aktiviteetit ja rentoutuminen

Vierailusi aikana voit rentoutua ja nauttia villasi rauhasta tai voit halutessasi tutkia tarjoamiamme aktiviteettejä.

Wooddreamissa voit nauttia puhtaasta Suomen luonnosta parhaimmillaan. Hyppää veneeseen tai SUP–laudalle ja tutustu maamme suurimpaan järveen, Saimaaseen. Pulahda uimaan tai ota aurinkoa rannallamme. Vietä rauhallinen hetki kalastamalla haukea tai ahventa tyynellä, puhtaalla järvellä. Tai ehkäpä tahdot mennä pyöräilemään, vaeltamaan, sauvakävelylle tai hiihtämään Suomen talviseen luontoon. Vuodenajasta riippuen voit matkallasi kerätä kauden marjoja ja sieniä.

Olit sitten viettänyt päiväsi rentoutuen hyvän kirjan parissa tai erilaisten aktiviteettien vauhdittamana, niin päiväsi kruunaa perinteinen suomalainen sauna. Juuri tätä on Wooddream; paikka jonne voit paeta arjen kiireitä tekemällä mielekkäitä asioita tai olla tekemättä yhtään mitään.