Wooddream | Meidän villamme | Wooddream
Villamme henkivät modernia, yksinkertaista ja korkealaatuista designia kaikilla nykyaikaisilla mukavuuksilla. Tutustu ja varaa villa Saimaan ääreltä!
448
page-template-default,page,page-id-448,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,fs-menu-animation-line-through,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Meidän villamme

Teemme lomastasi mieleenpainuvan kokemuksen, joka koostuu puhtaasta luonnosta, paikallisista herkuista sekä lukuisista aktiviteeteista. Me Wooddreamissa tarjoamme ensiluokkaista majoitusta moderneissa, esteettisissä villoissamme. Villamme ovat tilavia, viihtyisiä, korkealaatuisia ja henkivät skandinaavista suunnittelua. Sisustuksessa käytettyjä luonnonmateriaaleja täydentävät rauhalliset orgaaniset värisävyt; valkoinen, harmaa ja ruskea. Villoistamme löytyvät kaikki nykyaikaiset mukavuudet onnistuneen lomasi takaamiseksi. Oli vieraanamme sitten pariskunta, yksi henkilö tai ryhmä, niin kaikki voivat nauttia päärakennuksemme yhteisistä tiloista. Tilamme tarjoavat rentouttavan ympäristön, jossa voi käydä säkenöiviä keskusteluja, pitää tapaamisia, pelata pelejä ja vaihtaa kuulumisia päivän tapahtumista.