Wooddream | Tilaisuudet ja tapahtumat | Wooddream
Me Wooddreamilla tarjoamme ainutlaatuista ja korkealuokkaista ryhmämajoitusta teille ja teidän vieraillenne tunnelmallisissa villoissamme.
468
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-468,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,fs-menu-animation-line-through,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Tilaisuudet ja tapahtumat

Tapahtumat

Etsitkö loistavaa majoituspaikkaa juhlaa tai erityistilaisuutta varten yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa? Me Wooddreamilla tarjoamme ainutlaatuista ja korkealuokkaista ryhmämajoitusta sinulle ja vieraillesi tunnelmallisissa villoissamme. Voitte juhlia valintanne mukaan omassa villassanne tai käyttää päärakennuksemme monipuolisia tiloja. Kertokaa meille suunnitelmistanne ja me järjestämme tilat teidän unohtumattomalle tilaisuudellenne!

Seminaarit ja kokoukset

Jos tarvitset yrityksesi kokoukselle tai seminaarille rauhallisen ja ainutlaatuisen paikan, jossa asiakkaasi tai henkilökuntasi viihtyvät, Wooddream tarjoaa joustavat ja houkuttelevat tilat kokoontumisellenne. Päärakennuksessamme on suuri ja kattava kokoustila, jonne mahtuu mukavasti 20-30 henkilöä. Onnistuneen kokoontumisenne jälkeen teillä on mahdollisuus majoittua viehättävissä villoissamme. Kertokaa meille tarpeestanne ja me räätälöimme teille loistavan seminaarin!

Majoituspaketit ryhmille

Wooddream tarjoaa ainutlaatuista viihtyvyyttä, arvokkuutta ja tunnelmaa niille, jotka etsivät ryhmämajoitusta Saimaan alueelta. Monipuolisten tilojemme ansiosta voimme majoittaa kaikenkokoisia ryhmiä kilpailukykyisellä hinnalla. Päärakennustamme on mahdollisuus käyttää ryhmäkokoontumisiin, yhteisiin ateriahetkiin tai erilaisiin vapaa-ajan toiminnallisuuksiin. Edellä mainittujen lisäksi tarjoamme mukautettuja vaihtoehtoja ryhmävarauksille, ilmaisen bussi- ja autopysäköinnin sekä maksuttoman WiFi:n.

Me ymmärrämme eri kokoisten ryhmien toiveita ja tarpeita. Voitte olla varmoja, että teidän vierailunne Wooddreamissa tulee olemaan virkistävä, viihtyisä ja ennen kaikkea rentouttava. Sijainti Saimaalla ja sen lukuisat nähtävyydet tekevät meistä suositun kohteen ryhmämajoituksille. Kertokaa siis meille ryhmänne majoitustarpeesta ja me järjestämme ryhmällenne loistavan loman Wooddreamissa.

 

Pyydä tarjous