Wooddream | Varaus | Wooddream
531
page-template-default,page,page-id-531,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,fs-menu-animation-line-through,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Varaus

Varaus

Valitse Villa (pakollinen)
Small Villa – 225 €/yöMedium Villa – 275 €/yö

Olen lukenut, ymmärtänyt ja hyväksyn yleiset toimitusehdot

PALVELUSÄÄNNÖT

Wooddreamissa on majoituksen varausta, sen muuttamista ja peruuttamista koskevat säännöt.

Varaus
Varauspyynnön voi tehdä verkkosivuillamme ympäri vuorokauden täyttämällä online-lomake. Lisäksi varauksen voi tehdä myös sähköpostitse, jos tämä vaihtoehto on sinulle sopivampi.
Kaikki varauspyynnöt vahvistetaan sähköpostitse mahdollisimman pian. Vahvistamme kaikki tilaukset parin tunnin kuluessa, vahvistusajan ollessa enintään 24 tuntia. Huomio että varausta ei pidetä vahvistettuna, ennen sähköpostiviestiämme.
Kun olet suorittanut etumaksun (tai maksanut koko summan) varauksestasi, lähetämme sinulle sähköpostitse Villan tarkan osoitteen yhteystietoineen, sekä tiedot avaimien noutamisesta sekä ajo-ohjeet Villaan tai avaimien luovutuspaikkaan.
Varaukset on tehtävä vähintään 3 päivää ennen majoituspäivää, ellei toisin erikseen sovita. Jos varaat ja maksat majoituksen pankkisiirrolla euroissa Suomen ulkopuolelta, ennakkovarausaika on vähintään 5 päivää.

Majoituksen hinta
Villan vuokrahinta sisältää majoituksen ilman ruokatarjoilua, huonekalujen kalusteiden ja kodinkoneiden käytön, vuodevaatteet, astianpesukoneen pesuaineet, pyykinpesuaineet, saippuan, mausteet sekä wc-paperit ja pyyhkeet.

Hinta ei sisällä villan siivouspalveluita asiakkaiden lähdön jälkeen.
Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja.

Maksut
Hinnat on merkitty euroissa. Hyväksymme luotto- ja maksukortit sekä pankkisiirrot.
Varaushetkellä veloitetaan etumaksu 30%, jäljellä oleva summa on maksettava 7 päivää ennen majoituspäivää.
Jos teet varauksen alle 7 päivää ennen majoittumista tai varaat lyhyen majoituksen alle 4 päivää ennen majoittumista, koko vuokra-hinta veloitetaan varauksen vahvistuksen yhteydessä.
Kaikkiin maksu- ja luottokorttimaksuihin lisätään palvelumaksu 1 – 1,75% varauksen hinnasta riippuen käytetyn kortin tyypistä. Tiedot kaikista korttiehdoista ja suoritukseen liittyvistä palvelumaksuista annetaan varauksen maksamisen yhteydessä.
Maksu pankkisiirtona
Varausvahvistuksen yhteydessä lähetämme sinulle sähköpostilaskun, jossa on mainittu pankkitilimme tiedot.
Etumaksu 30% maksetaan 3 päivän kuluessa varauksesta ja jäljellä oleva summa on maksettava viimeistään 7 päivää ennen majoituspäivää.
Lyhyet, alle 4 päivän majoitukset, on maksettava kokonaisuudessa 7 päivän kuluessa varauksesta.
Jos teet varauksen alle 7 päivää ennen vuokra-ajan alkamista, koko summa on siirrettävä välittömästi.
Kaikki maksut on suoritettava tilillemme vähintään 2 pankkipäivää ennen vuokra-ajan alkamista, ellei etukäteen ole sovittu toisin.
Jos et ole suorittanut maksua ajoissa, olemme oikeutettuja peruuttamaan varauksesi ilman ennakkoilmoitusta emmekä ole vastuussa peruutuksesta aiheutuneista vahingoista.
Saapuminen ja avaimien luovutus
Ilmoita meille suunnitellusta saapumisajasta etukäteen vähintään 2 päivää ennen saapumista. Yksityiskohtaiset tiedot majoituspaikasta löytyvät varausvahvistuksesta, jonka lähetämme sinulle sähköpostitse heti kun saamme talletuksen (tai koko maksun).
Jos saavut myöhään illalla tai yöllä, ilmoita siitä meille etukäteen, koska meidän on mahdollisesti löydettävä vaihtoehtoinen tapa luovuttaa avaimet sinulle.
Jos saavut myöhään illalla tai yöllä, ilmoita siitä meille etukäteen, koska meidän on mahdollisesti löydettävä vaihtoehtoinen tapa luovuttaa avaimet sinulle.
Vuokra-aikana olet vastuussa villan avaimista. Jos avaimet menetetään, Wooddreamilla on oikeus veloittaa sinulta kustannukset, jotka aiheutuvat uusien avaimien valmistuksesta ja / tai lukkojen vaihtamisesta, sekä kaikki muut siihen liittyvät kulut.
Mitä ei sisälly villan vuokraan
Villan vuokra ei sisällä lentoja, kuljetuksia ja ruokailua.
Suomessa on tapana, että asiakkaat itse siivoavat villan ennen lähtöä ja saattavat sen majoittumishetkellä olevaan kuntoon. Jos haluat viettää viimeisiä oleskeluhetkiä villassa muuhun kuin siivoukseen, voit tilata siivouspalvelun lisämaksusta.

Villan siivous
Ennen kuin seuraavat asiakkaat tulevat, villat siivotaan huolellisesti. Siivousta suorittavat joko itse asiakkaat viimeisenä majoituspäivänä tai Wooddreamin tai paikallisen siivousyhtiön siivoojat (jos tilasit siivouspalvelun lisämaksusta) ja näin villa saatetaan järjestykseen ennen uusien asiakkaiden saapumista.

Loppusiivoukseen sisältyy pölynimurointi ja lattiapesu, wc: n, saunan ja suihkutilan siivous, kaikkien työpintojen ja pöytätasojen puhdistus, astioiden pesu ja sijoittaminen paikoilleen, lieden ja jääkaapin puhdistus, roskien vieminen jätehuoltopaikkaan. Vuodevaatteet otetaan sängystä pois ja laitetaan lattialle. Tulisijan tuhka on kerättävä siihen tarkoitettuun ämpäriin. Kaikki ruokatavarat ja juomat tulee ottaa lähtiessä mukaan.
Kaikki siivoustarvikkeet löytyvät villan siivouskomerosta.

Vuoteiden lukumäärä
Villan kuvauksessa mainittu vuodemäärä määrittää villassa yöpyvien asiakkaiden enimmäismäärän. Tähän määrään sisältyy vakiovuoteet makuuhuoneissa sekä lisävuoteet, kuten sohvat tai patjat muissa villan huoneissa. Ensin on mainittu huoneissa olevien tavallisten vuoteiden määrä ja sitten lisävuoteiden määrä. Jos esimerkiksi villan kuvauksessa on mainittu 4 + 2 vuodepaikka, se tarkoittaa, että siinä on 4 vakiovuodetta makuuhuoneissa ja kaksi lisävuodetta, esimerkiksi vuodesohva.

Lue villan kuvaus huolellisesti varmistaaksesi, että siinä on tarvitsemasi vuodemäärä.
Tulo- ja lähtöaika
Tulo- ja lähtöajat eri Villoissa saattavat vaihdella, mutta tavallinen tuloaika on klo 15-16 ja lähtöaika on klo 12-13.
Tulo ennen mainittua aikaa tai lähtö sitä myöhemmin on mahdollista, jos ilmoitat Wooddreamille tästä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Valitettavasti tulo- ja lähtöajan muuttaminen ei ole mahdollista huippukysynnän aikana, esimerkiksi joulun tai uudenvuoden aikana, jolloin villat ovat varattuja joka päivä ja ennen uusien asiakkaiden saapumista on suoritettava huolellinen siivous.

Tupakointi
Sisätiloissa tupakointi kaikissa villoissa on lakisääteisesti kielletty. Tupakointi on sallittu vain terassilla tai puutarhassa. Savuketumpit tulee sammuttaa huolellisesti ja heittää erityisiin säiliöihin ulkona tai erikseen asennettuihin tuhkakuppeihin. Älä jätä roskia Villan alueelle ja ympäristöön.
Jos kuitenkin kiellosta huolimatta tupakoit villan sisätiloissa, sinua pyydetään maksamaan ylimääräisiä siivouspalveluita, kuten varausehdoissamme on ilmoitettu.

Lemmikkieläimet
Lemmikkieläimien pito villoissa ei ole sallittuja.

Vakiovarustus villoissa
Kaikissa villoissamme on sähkölämmitys, lämmin ja kylmä vesi, sisäiset wc- ja viemäriverkostot ja sähkövalaistus. Hanavesi on juomakelpoista ja soveltuu ruoanlaittoon.

Miten villa-alueelle pääsee julkisilla liikennevälineillä
Wooddream Villat sijaitsevat syrjäisessä luonnonkolkassa, kaukana liikennereiteistä. Siksi auton käyttö on erittäin suositeltavaa ja jopa välttämätöntä.
Jos käytät kuitenkin julkista liikennettä, pääset huvilaan taksilla. Wooddream tarjoa lisämaksusta kuljetuksen, esimerkiksi lähimmältä bussipysäkiltä tai rautatieasemalta.Matkustaminen pienten lasten kanssa
Saapuessasi villaan piennet lasten kanssa varmista, että ympäristö on turvallinen ja kiinnitä huomiota potentiaalisiin vaara-alueisiin talossa ja sen ympäristössä. Villat sijaitsevat lähellä vesistöä, joten on erityisen tärkeää seurata tarkasti lapsia eikä jättää lapsia rannalle ilman aikuisen valvontaa.
Internet-yhteys
Matkapuhelinverkko toimii koko Suomen alueella, mikä tarkoittaa, että internet-yhteys villoissa on käytännössä aina matkapuhelimista, kannettavista tietokoneista / tableteista, joissa on SIM-kortit internet-yhteydellä tai jotka on varustettu matkapuhelinmodeemilla. Ennen matkaa tarkista palveluntarjoajalta, toimiiko matkapuhelin tai muut Internet-yhteydellä varustetut laitteet Suomessa.
Villoissa on käytössä myös langaton internet.

Varauksen peruutus
Peruutus on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen info@wooddream.fi. Varauksen maksamatta jättäminen ei tarkoita automaattisesti peruutusta.

Jos peruutat varauksen yli 6 päivää ennen majoittumista, pidätämme etumaksun tai 30% summasta, jos majoitus on maksettu kokonaisuudessaan, ja palautamme jäljellä olevan määrän.
Jos peruutat varauksen 6 päivää ennen majoittumispäivää tai myöhemmin, maksujen palautukset eivät valitettavasti yleensä ole mahdollisia, ellemme pysty vuokramaan Villaa muille asiakkaille samalle vuokrausajalle suurin piirtein samaan hintaan. Jos Villa vuokrataan muille asiakkaille, pidätämme etumaksun ja palautamme jäljellä olevan määrän.
Jos olet joutunut perumaan varauksen lyhyessä ajassa läheisen sukulaisen kuoleman, vakavan sairauden tai tapaturman vuoksi, pidätämme talletuksen etumaksun tai 30% summasta, jos majoitus on maksettu kokonaisuudessaan, ja palautamme jäljellä olevan määrän. Tällöin sinun on peruutettava varaus ja annettava todistus peruutuksen syystä (esimerkiksi lääkärintodistus tai vastaava) vähintään 48 tuntia ennen vuokra-ajan alkamista.
Suosittelemme loma-vakuutuksen ottamista.
Toimiston oikeus varauksen peruuttamiseen
Pidätämme oikeuden peruuttaa varauksesi, jos et ole maksanut majoituksesta ennen laskussa mainittua päivämäärää. Voimme myös peruuttaa varauksesi, jos poikkeat näitä varauksia koskevista ehdoista, aiheutat huolta muille ihmisille tai vahingoitat vuokrattua villaa. Jos peruutus tapahtui asiakkaan takia, tällöin asiakas ei saa palautusta tai korvausta.
Pidätämme myös oikeuden peruuttaa varauksesi ylivoimaisten esteiden (force majeure) sattuessa, jotka eivät ole meidän valvontamme piirissä. Tällaisina ovat epäsuotuisat sääolosuhteet, tulva, tulipalo, talon vahingoittuminen ja muut vastaavat tapaukset. Palautamme varauksesi kokonaismäärän, mutta emme ole vastuussa mistään muista kuluista, jotka saattavat aiheutua sinulle näiden tapahtumien seurauksena.Oikeus ja lainkäyttö
Wooddream toiminnassaan noudattaa Suomen ja Euroopan unionin asiaa koskevaa lainsäädäntöä.
Erimielisyyksien tapauksessa osapuolet pyrkivät ratkaisemaan ne neuvotteluteitse. Jos hyväksyttävää tulosta ei saavuteta tällä tavalla, riita ratkaistaan Suomen tuomioistuimessa. Suomen lainsäädäntöä sovelletaan myös vuokrasopimukseen. Wooddream on rekisteröity Suomessa juridisena henkilönä WD Lomakeskus OY, rekisterinumero 2276757-9. Viimeksi näitä sääntöjä tarkistettiin toukokuussa 2019.

Jokamiehenoikeudet
Jokaisella Suomessa on oikeus liikkua vapaasti metsässä, pelloilla, järvillä ja joella kävellen, hiihtäen, veneellä tai polkupyörällä. Jokaisella on myös oikeus poimia niin paljon marjoja ja sieniä kuin haluaa. Tätä käsitettä kutsutaan ” jokamiehenoikeudeksi “.
On kuitenkin olemassa muutamia sääntöjä, joita kannattaa pitää mielessä. Älä vahingoita kasveja ja eläimiä, älä vahingoita villaa, älä jätä roskia luontoon, älä kerää ilman lupaa muiden ihmisten hedelmiä, marjoja tai vihanneksia, älä aseta telttaa liian lähelle asuinrakennuksia, vältä melun aiheuttamista, kunnioita ihmisten yksityisyyttä.