Laadukas, huoleton ja rentouttava loma
aktiivisille ihmisille ympäri maailman

Varaa

VARATKAA TÄYDELLINEN LOMANNE WOODDREAM VILLOISSA

Rentouttava ja huoleton

Tilavat villamme on sisustettu skandinaaviseen tyyliin. Sisustuksessa käytettyjä luonnonmateriaaleja täydentävät lämpimät ja viihtyisät orgaaniset sävyt: valkoinen, harmaa ja ruskea. Tämän lisäksi villamme on varustettu kaikilla moderneilla mukavuuksilla täydellisen mukavuuden takaamiseksi.

Moderni mukavuus

Vieraiden käytössä on villan päärakennuksen yhteistila, jonka rentouttavassa ilmapiirissä on ilo kokoontua yhteen. Voit valmistaa ruokaa ja nauttia ateriasi erinomaisessa seurassa säkenöivien keskustelujen tai pelata lautapelejä. Vaihtaa kuulumisia päivän tapahtumista perinteisessä puulämmitteisessä takassa räiskyvän tulen äärellä tai ihan vain ottaa hetken ja kuunnella rauhoittavaa hiljaisuutta.

Kaukana hälinästä

Villan päärakennus ja saunatila on yhdistetty katetulla terassilla, jossa on oleskelualue ja grilli.

Unelmaloma

Wooddream villat, esteettisellä designilla ja kaikilla moderneilla mukavuuksilla – on täydellinen valinta unohtumattomalle lomalle, erityiselle päivälle tai onnistuneelle yritystilaisuudelle.

LISÄTIETOA MEIDÄN VILLOISTAMME

SMALL VILLA Hinta alkaen € 225
60m² 4
MEDIUM VILLA Hinta alkaen € 275
100m² 6

PYYDÄ LISÄTIETOJA RYHMÄMAJOITUKSESTA

Ryhmämajoitus

Wooddream tarjoaa poikkeuksellisen mukavuuden ryhmämajoitusta etsiville Saimaan alueella. Laaja valikoima huonetyyppejä kuudessa villoissa tarjoaa majoitusta houkuttelevalla hinnalla jopa 20-32 hengen ryhmille. Kerro meille toiveesi ja me järjestämme ryhmällenne upean vierailun Wooddreamissa tarpeidenne mukaan.

MONIPUOLISET MAHDOLLISUUDET VAPAA-AJAN VIETTOON KUMPPANEILTAMME

Kaunis metsä

Wooddreamissa majoittuessanne voitte nauttia rentouttavasta lomasta villassa tai tutustua lähellä oleviin monipuolisiin aktiviteetteihin. Wooddreamilla voitte nauttia puhtaasta Suomen luonnosta ja sen monimuotoisuudesta.

Puhdas järvi

Nauttikaa päivästä soutamalla veneellä, melomalla kajakilla tai SUP-laudalla Suomen suurimmalla järvellä, Saimaalla. Uikaa järvessä tai ottakaa aurinkoa kauniilla rannalla. Rentoutukaa ja lähtekää kalastamaan haukea tai ahventa kirkkaassa järvessä.

Paikalliset herkut

Ympäri vuoden on mahdollista pyöräillä, patikoida tai sauvakävellä. Talvella voi hiihtää kauniissa metsässä sekä tiettyinä vuodenaikoina voi poimia marjoja ja sieniä.

Suomalaiset perinteet

Riippumatta siitä, oliko päivänne rentoutuva vai oliko se täynnä toimintaa ja seikkailua, se ei ole täydellinen ilman perinteistä suomalaista saunaa. Juuri sitä on Wooddream – hauska ja monipuolinen vapaa-ajanviettopaikka, johon voitte paeta arjen hälinää silloin kun siltä tuntuu.

”Meillä on parhaat vieraat”

Wooddream villamme sijaitsevat keskellä kaunista ja puhdasta Suomen luontoa kuuluisan Saimaan rannalla.

Toijantie 177,54960, Taipalsaari, Finland