AKTIVITEETIT

RYHMÄMAJOITUKSET JA TAPAHTUMAT

Ryhmämajoitus

Kun etsit yksityistä ja ainutlaatuista paikkaa kokouksen pitämiseen tai seminaariin, yritysjuhliin tai erityisen tapahtuman juhlimiseen ystävien ja perheen keskuudessa, Wooddream voi tarjota ryhmämajoitusta poikkeuksellisella mukavuudella Saimaan alueella. Kuuteen villaan jaetun laajan huonetyyppivalikoiman avulla, voimme tarjota majoitusta jopa 20-32 henkilön ryhmille houkuttelevaan hintaan. Voitte juhlia tapahtumaa omassa villassa sekä käyttää monitoimitilaa, joka sijaitsee päärakennuksen toisessa kerroksessa vastaanoton yhteydessä. Huone on jaettu kahteen tilaan, joihin mahtuu mukavasti jopa 20-32 henkilöä. Huone on varustettu keittiöllä, 2 WC/kylpyhuonella, saunalla ja ilmaisella Wi-Fi:llä. Päärakennuksen tilat voivat olla vuokrattuna muutaman tunnin tai päivän. Yhteistyössä kumppanimme Kattavan kanssa me pystymme myös tarjoamaan yksilöllisiä catering-palveluita niin pieniin kuin suuriinkin tapahtumiin. Varausehdot keskustellaan erikseen.

Lomasi aikana voit tilata toimitetun aamiaisen / brunssin, lounaan, illallisen tai fondeen tai pohjoismaisen buffetin. Löydät kaikki tiedot valikoista.

LATAA KATTAVA-VALIKKO

 

 

VUOKRAUS JA AKTIIVILOMA

Palju

Voitte vuokrata perinteistä puupaljua ulkokäyttöön ympäri vuoden. Paljuun mahtuu jopa 6-8 henkilöä kerrallaan. Palju lämmitetään puulla. Sitä voi käyttää kesällä viilentämiseen raikkaassa vedessä tai kuumana kylpynä talvella. Täydelliseen rentoutumiseen suosittelemme asiakkaillemme käyttämään paljua ja saunaa vuorotellen. Palju toimitetaan villan läheisyyteen. Hintaan sisältyy paljun puhdistus ennen käyttöä ja sen jälkeen. Lisätietoa varten ota yhteyttä suoraan kumppaniimme sähköpostitse teemu@saimaanpalju.fi, puhelimitse +358 40 588 0738 tai käykää verkkosivulla josta pääsette varamaan paljun suoraan verkkosivulta. Voitte käyttää meidän alennuskoodin WDPALJU saadaksenne erikoishinnan varausjärjestelmästä verkkosivulla!

eFat bike

Ympäri vuoden on mahdolllista vuokrata sähköinen eFat-pyörä itsenäiseen tai oppaan kanssa ajamiseen Saimaan rannan kauneimmissa paikoissa. Voitte ajaa eFat-pyörällä monenlaisessa maastossa ja jopa lumessa. Kypärä ja vähintään 24 tunnin laturi sisältyvät hintaan. Lisätietoa varten, ota yhteyttä kumppaniimme suoraan sähköpostitse teemu@saimaanpalju.fi, puhelimitse +358 40 588 0738 tai käykää verkkosivulla josta pääsette varamaan eFat-pyörän suoraan verkkosivulta.

SUP-lauta

Nauti lomastasi Saimaalla ja upeassa Taipalsaaren ympäristössä suppaillen. Voitte vuokrata SUP-laudan, melan ja pumpun omaan käyttöön. Lisätietoa varten, olkaa hyvä ja käykä verkkosivustolla.

Retki-riippumatto

Vieraat, jotka etsivät seikkailua ja ainutlaatuisia kokemuksia, voivat varata rentouttavan loman riippumatossa luonnossa. Kierros kestää noin 2 tuntia ja kattaa 1-3 kilometrin etäisyyden. Ryhmän koko: 4 henkilöä. Hinta alkaen 30 euroa. Lisätietoa varten, olkaa hyvä ja käykä verkkosivustolla.

Kajakit

Nauti unohtumattomasta kajakkiretkestä Saimaa- järven kirkkailla vesillä. Kajakkivuokran hinnat itsenäiseen käyttöön alkaen €25/2 tuntia. Hintaan sisältyy navigointikartta, kajakki, mela ja pelastusliivi. Niille, jotka eivät ole aiemmin kokeilleet melontaa, suosittelemme matkaoppaan palveluiden käyttöä. Lisätietoja löytyy osoitteesta.

Ulkoilu- ja retkeilyreitit

Taipalsaaren kaunis luonnonympäristö tarjoaa vieraille puhtaita rantoja ja erilaisia virkistysreittejä. Kävely luonnossa ja puhdas ilma auttavat sinua rentoutumaan ja pakenemaan kaupungin meteliä. Voit varata opastettuja vaelluksia tai opastettuja kävelykierroksia ja voit myös valita reitin vaikeustason. Lisätietoa varten, ole hyvä ja käy verkkosivulla.

Kalastus

Voimme järjestää vieraillemme opastetun kalastusreissun Saimaalla. Veneeseen mahtuu jopa 4 henkilöä. Pyydykset ja kalastuslupa sisältyvät hintaan. Hinta alkaen €200 / 3-4 tuntia. On myöskin mahdollista järjestää kalastusretkiä Saimaalla isommille, jopa 10-henkilön porukoille. Hinta alkaen 600 euroa / 6 tuntia. Hintaan sisältyvät kalastusvälineet, kylmä lounas ja juomat. Lisätietoja varten, olkaa hyvä ja käykää verkkosivulla. 

NORPPARISTEILYT

Norpparisteily Puumalassa on hieno luontoelämys. Puumalan saariston maisemat ovat upeita ja hyvällä onnella siellä on mahdollista nähdä harvinainen saimaannorppa. Lisätiedot ja varaukset netistä verkkosivulla.

SAIMAAN TARINARISTEILY

Koe Saimaan tarinat 75 minuutin risteilyllä mukavalla Ekopaatilla Puumalassa. Ystävällinen kippari viihdyttää tarinoilla ja haitarimusiikilla matkan varrella.  Hiljainen ja säänkestävä ekopaatti, kahvitarjoilu, hyvää palvelua, hauskoja tarinoita ja upeat maisemat Saimaan saaristossa. Takuulähdöt kesällä päivittäin. Lisätiedot ja varaukset sivulta verkkosivulla.

LUONTOAKTIVITEETIT JA VIIHDE

Uimarannat

Uinti on yksi suosituimmista kesän aktiviteeteista. On se mukava ottaa aurinkoa ja nauttia kuvankauniista järvimaisemista rannalta. Taipalsaaren alueella on useita kunnostettuja ja varustettuja uimarantoja kuten Konstun uimaranta, Päihäniemi uimaranta, Huhmarkallion uimaranta, Kirkonkylän uimaranta ja Sarviniemi.

Luontopolkuja

Wooddreamissa majoittuessanne voitte nauttia Suomen puhtaasta luonnosta ja sen monimuotoisuudesta. Ympäri vuoden voitte tutustua lähiluonnon nähtävyyksiin kävelemällä valaistua kuntopolkua tai hiihtämällä laduilla talvella. Lisätietoja Taipalsaaren alueen mielenkiintoisista luonnonkohteista löytyy Saimaa Geopark verkkosivulta.

 

Viihdepalvelut

Alueeltamme löytyy myös paljon muita vapaa-ajanviettomahdollisuuksia kuten ratsastustila Karhupirtit , golfkenttä Viipurin Golf Club, laskettelukeskus Ski center Myllymäki, kotieläinmetsä / lohionginta Korpikeidas sekä Saimaan risteilyjä.